CONTINENTAL HOTEL

BUDAPEST

hu

Spárgaszezon ajánlatunk

A Chef ajánlata

2017. Április 28-tól

Áraink forintban értendők.

Tetszőlegesen választható 4 fogásos menü borsor nélkül: 7.850 Ft

Tetszőlegesen választható 4 fogásos menü borsorral: 11.850 Ft

Menü:

Előételek:

Maurus Rajnai Rizling 2013 - 890,- /1dl

Spárgasaláta, földieper, vanília - vinaigrett, tavaszi salátacsokor 1950,-

Pirított garnéla, spárgaágy, medvehagyma, sült ruccola 2150,-

Levesek:

Figula Sauvignon Blanc 2016 - 990,- /1dl

Fehérspárga-krémleves, Szent-Jakab kagyló 1300,-

Levendulás zöldspárga cappuccino, pirított kesudió, pisztácia 1250,-

Főételek:

Badacsonyi Kéknyelű 2013 - 990,- /1dl

Korianderes borjúszelet, fél font fehér spárga, újburgonya, szarvasgombás hollandi mártás 3550,-

Sertésjava, fél font fehér spárga, újburgonya, szarvasgombás hollandi mártás 3350,-

Turbolyás vajhal, spárga, pereszke, Dijoni morzsa, édeskömény, sáfrány velouté 3750,-

Desszertek:

Tornai Apátsági Furmint 2012 - 1390,- /1dl

Spárga soufle, fehércsokoládé szósz, menta pesto, vörösáfonya fagylalt 1250,-

Vaníliás spárgakrém, rózsafagylalt, mandularopogós, macaron morzsa 1250,-

A számla végösszegéhez 10 % szervizdíjat számolunk fel.

Szeretettel várjuk Önöket!

Egyéb asztalfoglalási lehetőségek:
Tel.: +36 1-815-1100
E-mail: araz@araz.hu

 

Vissza