CONTINENTAL HOTEL

BUDAPEST

hu

Nyári Chef ajánlat

Az ARAZ Étterem konyhája nyáron sem feledkezik meg a Vendégekről. Barka Áron, Chef de Cuisine választékos nyári ajánlatában igazán különleges alapanyagokat és fogásokat kínál. A Chef nyári ételkreációi közül 2017. június 19-től (hétfő) kedvükre válogathatnak. Foglaljon asztalt, kóstalja meg Ön is!

Előételek:

  • Rózsás barack krémleves mandulás ropogóssal 1050.-
  • Bufala mozzarellás caprese 2050.-
  • Királyrák édes-savanyú páccal sütve, salátaágyon 3450.-

Főételek:

  • Vajhal filé olivás-citrusos salátával 3050.-
  • Rib eye steak fóliás burgonyával, sült fokhagymával, káposztasalátával és füstös BBQ mártással 5750.-
  • Érlelt hátszín fűszeres szalonnás pirított burgonyával, chilis sült paradicsommal és pecsenyelével 3850.-

Desszertek:

  • Fagylalt kehely 1750,-

csokoládéöntettel, ropogósokkal, friss gyümölcsökkel, tejszínhabbal és robbanós cukorkával

  • Fagylaltjaink:

Ár/ gombóc 350,-

~ Túrós meggyfagylalt 
~ Madártej fagylalt 
~ Levendulás áfonya fagylalt kekszdarabokkal 
~ Kávés fehércsokoládé-fagylalt 

Egyéb asztalfoglalási lehetőségek:
Telefon: +36 1-815-1100
E-mail: araz@araz.hu

Áraink forintban értendők. 
A számla végösszegéhez 10% szervizdíjat számolunk fel. 

Vissza
Nyári Chef ajánlat