CONTINENTAL HOTEL

BUDAPEST

hu

Masszázs

 

Nyári Masszázsajánlatunk
a nap perzselő sugarai által ihletve

Gyümölcsös masszázscsomag

Holt-tengeri sós citromos testradír, tápláló argánolajos masszázs eper és kókusz illattal

Napozás utáni masszázscsomag

Aloe vera testpakolás, kényeztető masszázs mélyhidratáló krémmel

Kezelési idő: 90 perc

Ár 1 főnek: 75 Euro

 Ár pároknak: 115 Euro

Bejelentkezés: a masszázs recepción, wellness recepción, a szállodarecepción, illetve a következő elérhetőségek valamelyikén: 

Email: massage@zeinahotels.com

Tel: +36 30 914 8573

 

A Continental Hotel Budapest második emeletén található a masszázsszalon, ahol szakképzett kollégáink számos masszázs,arc- és testkezelésekkel, illetve aromaterápiás fürdőrituálékkal várják kedves vendégeinket. Elsődleges célunk lehetőséget teremteni  a teljeskörű fizikai- és szellemi felfrissülésre. Kezeléseink kínálatát ennek fényében speciálisan az évszaknak megfelelően szezonális ajánlatokkal színesítjük. A teljesség igénye nélkül egész évben kínálunk méregtelenítő hatású-,relaxáló, izomlazító -,bőrfiatalító-, ajurvédás-, fényterápiás vagy akupunktúrás kezeléseket. Masszázsainkhoz, kezeléseinkhez igyekszünk minden esetben természetes alapú készítményeket használni. Ajánlataink részét olyan alapanyagok képezik, mint a Solanie professzionális magyar termékei; marulaolaj; levendulaolaj, az Indiából származó Ajurvéda olaj; Bretagne-i tengeri só; egyéb kiváló minőségű, nyugtatóhatású aromaolajak vagy egzotikus keleti fűszereket. Kifejezetten aljánjuk a kókuszolajat, mely teljesen természetes alapú, allergénmentes és nem tartalmaz mestersényes adaléanyagokat. A 3 elkülönített kezelőszobákban zene-, aroma- és fényeffektusok teszik teljessé az élményt. A pároknak kedvezve káddal kíbővített páros masszázskabin is kialakításra került, mely tökéletes lehetőséget biztosít exkluzív, kényeztető spa csomagjaink igénybevételére.

MASSZÁZS ÁRLISTA

masszázs nyitvatartás:

Hétfőtől-vasárnapig: 9.00-21.00

 

Bejelentkezés: a masszázs recepción, wellness recepción, hotel recepción

Tel:+36 30 914 8573

Happy Hours!

14:00 – 17:00

Hétfőtől péntekig ezen időszakban 20 %-os kedvezménnyel vehető igénybe az összes masszázs és kezelés a szálloda Masszázs Szalonjában.

 
Vissza