CONTINENTAL HOTEL

BUDAPEST

hu

Elismerések, díjak

KerTrend Díj 2011

2011. 10. 11.

 

A Continental Hotel Budapest újabb sikere

A Continental Hotel Budapest konferencia kertje és tetőkertje 2011.10.11-én első helyezést nyert a Vendég & Hotel szaklap KerTrend dizánj versenyén szálloda kategóriában. A kert tervezője az Újirány Tájépítész Kft., kivitelezője a Titina Kft. és az egyedi világítást a Medence csoport Bt. – től Terebesi Tóbiás álmodta meg.

A Hungária Fürdő emlékére egy díszmedence áll a szálloda konferencia kertjében, melyben Gaál Endre magyar üvegszobrász alkotása látható. A kert éjszaka egy elvarázsolt erdő képét festi, ahol különféle mesterséges formációk, lények elevenednek meg, az éjszakai világítás segítségével. Különös fontossággal bír az a gondolat, mely az egyedileg gyártott, művészi elemek és a tájépítészet szoros összefonódását tűzte ki célul, hogy a Hungária fürdőhöz kapcsolódva a szecesszió korát idézzék meg gondolati értelemben.

A tetőkert valódi oázist nyújt a vendégeknek a zsúfolt Belváros forgatagában, mivel a külső medencében úszkálva és a város zajától távol élvezhetik Budapest csodálatos panorámáját egészen a Budai Várig, illetve a Gellért-hegyig bezárólag.

Vissza
Szobafoglalás
Szobák Felnőttek Gyerekek