CONTINENTAL HOTEL

BUDAPEST

hu

Berecz-Bárdos Borduett Vacsora

Márciusban a tokaji borvidék két fiatal pincészetének borai találnak otthonra az ARAZ Étteremben. A Kikelet Pincét Berecz Stephanie és férje Berecz Zsolt alapították 2002-ben, mely szintén a tokaji borvidék adottságait kapta örökségül. Igényes, megfontolt, természettudatos szőlőművelést alkalmaznak, mely sok kézimunkát igényel. A Tokaji Nobilis Szőlőbirtokot 2000-ben alapította Bárdos Sarolta és családja, olyan területen, ahol már több száz évvel ezelőtt is szőlőt műveltek és boraik híresek voltak kiváló minőségükről. Kézműves, családi borászatuk Bodrogkeresztúrban található.

A kiváló borpárosok mellé Barka Áron Chef de Cuisine, Kovács Gábor, a Magyar Sommelier Club elnöke és Kovács Ákos, az ARAZ Étterem igazgatója által közösen összeállított, a borokkal tökéletesen harmonizáló hatfogásos ételsorukat kínálják.         
 

 

A Berecz Stephanie - Bárdos Sarolta borduett vacsora időpontja:

2017. március 23. csütörtök, 19:00
Érkezés: 18:50-ig

 

Menüsor

Kikelet Brut Hárslevelű 2013 - Nobilis Sárgamuskotály 2015
Liba rilette konfitált barackkal

Kikelet Furmint 2015 - Nobilis Susogó Furmint 2015
Menyhal almás kelbimbóval, zöldborsóhabbal és mandulás vajjal

Kikelet Kassai Hárslevelű 2015 - Nobilis „A három Grácia” 2015
Citrusos jérce becsinált

Kikelet Váti Furmint 2015 - Nobilis Barakonyi Furmint 2015
Szárnyas vagdalttal töltött derelye karalábé velouté-val

Kikelet Lónyai Hárslevelű 2015 - Nobilis Hárs 2015
Ropogós borjúnyak körtés vargabélessel

Kikelet Szamorodni 2012 - Nobilis Amicus 2011
Karamellpuding rizsfelfújttal és fügelekvárral

Ár: 12.990 Ft/fő
A számla végösszegéhez 10% szervízdíjat számolunk fel.

A korlátozott férőhely miatt előfoglalás szükséges.
Parkolás ingyenes a Nyár utcai mélygarázsunkban.

Asztalfoglalás
Telefon: +36 1-815-1100
E-mail: araz@araz.hu

Vissza
Berecz-Bárdos Borduett Vacsora