MENU

Hírek

VinCE Fesztivál

2014. 03. 02.

2014. február 28.  és március  2-a között az Araz étterem képviseletében jelentünk meg a VinCE Fesztiválon, ahol különleges finomságokból választhattak vendégeink; a három nap alatt nagy kedvenccé vált füstölt kacsamelles bagelből, -melyen elgondolkodunk, hogy a nyári snake választékunk közé felveszünk-, brie sajtos bagel valamint flódnis rétes, vilmoskörtés túrós rétes aranymazsolával.

A VinCE Magazin 5. alkalommal rendezte meg Közép-Európa legszebb és legnagyobb boreseményét a VinCE Budapest Wine Show-t. 2014. március 2-án  a rendezvényen cukrász verseny került megrendezésre, ahol a cukrászok a nézők kegyeiért mérkőztek; a francia La Praliné cukrásza, Stephane Gerphagnon, az Angelo cukrászda mestere, Kékesi Judit, illetve egy ifjú, lelkes, még felfedezésre váró macaronkészítő, Szalai Dóra, az Araz étterem képviseletében Kelemen Melinda pastry chef és Barka Áron chef de cuisine.

A feladatuk az volt, hogy Domaine Edegger Caroline 2004-es borához megtalálják a tökéletesen passzoló desszertet. Nagy dicsőség számunkra, hogy ezen a megmérettetésen Kelemen Melinda cukrászunk  megszerezte az első helyet Barka Áron vezetésével.

A desszert a következő volt: levendulás ganache fehércsokoládé-habbal

Egyedi kedvezmény a Continentalban:

Nézd meg, mit kell tenned ahhoz, hogy megkapd az egyedi promóciós kódunkat!

3 egyszerű lépést kell követned és máris küldjük az egyedi kódot tartalmazó emailünket:

Tovább a részletekhez