CONTINENTAL HOTEL

BUDAPEST

hu

Az igazgató blogja

2015. 02. 20.
Egyik nap a levelezőfiókomba megható levél érkezett. Négy diák köszönte meg, ahogy a szállodánk alkalmazottjai kisegítették őket szorult helyzetükből.
2015. 02. 19.
2015. február 9-én, a Gerbeaud Házban tartotta meg sajtótájékoztatóját a magyar Chaine Egyesület a szeptemberben hazánkban megrendezésre kerülő Ifjúsági Szakács Világbajnokság kapcsán. Több gazdálkodó szerv, oktatási intézmény és egyesület mellett a Continental Hotel Budapest számára is nagy megtiszteltetés, hogy a nemzetközi világverseny sikeres szervezésének és megrendezésének partnere lehet.
2015. 01. 27.
Áprilisi nyitással elkészül szállodaláncunk legifjabb tagja, a Vigyázó Ferenc utcai Prestige Hotel Budapest, egy újabb sikertörténet Mazen Al Ramahi portfóliójában a Só utcai Boutique Hotel Budapest és a Dohány utcai Continental Hotel Budapest után. Bemutatom tehát, hogy mi készül, mi az, amit a média és az újságírók is csak tegnap láthattak először.
2014. 12. 01.
A 2014-es év nagy örömmel zárult. Vendéglátás kategóriában közönségdíjas lett az új weboldal designunk, a http://continentalhotelbudapest.com/, melyet a Piarsoft Kft-vel közösen készítettünk. Mi volt a sikerünk titka? Már láthatja is, ha ide navigált.
Oldalak:  1  2  3  4  5  6  7  8  9  ...
 << Előző Következő >>
Vissza
Szobafoglalás
Szobák Felnőttek Gyerekek