CONTINENTAL HOTEL

BUDAPEST

hu

Tömegközlekedéssel

Szállodánk a Dohány utca 42-44.szám alatt található.

METRÓVAL:

Szálljon le a 2-as Metróról a Blaha Lujza térnél, a felszínre érve sétáljon lefelé a Rákóczi úton az Astoria  irányába. Majd forduljon jobbra a harmadik utcánál, ami a Nyár utca. Innen már látható a szálloda épülete, mert az első saroknál jobbra fordulva a Dohány utcán találja magát.

VILLAMOSSAL:

 A 4-es, 6-os villamosról szálljon le a Blaha Lujza téren, sétáljon  lefelé a Rákóczi úton az Astoria irányába. Majd forduljon jobbra a harmadik utcánál, ami a Nyár utca. Innen már látható a szálloda épülete, mert az első saroknál jobbra fordulva a Dohány utcán találja magát.

UTAZÁSI FELTÉTELEK a BKV (Budapesti Közlekedési Vállalat) járművein: 

Mindazoknak, akik a BKV Rt. közösségi közlekedési szolgáltatásainak bármelyikét igénybe kívánják venni, felszállás előtt jeggyel, érvényes bérlettel vagy utazási igazolvánnyal, illetve a díjmentességet igazoló okmánnyal kell rendelkezniük.

A vonaljegyet a metrón és a földalatti vasúton az utazás megkezdése előtt, a többi közlekedési eszközön felszállás után azonnal érvényesítenie kell a jegykezelő készülékkel. Az érvényesített jegyet nem szabad másra átruházni, az utazás végéig meg kell őrizni, és ellenőrzéskor az ellenőrnek át kell adni. A BKV Rt. jegyellenőrei az utasok jegyének és bérletének, illetve bérletigazolványának az érvényességét az utazás során bármikor ellenőrizhetik.

Díjmentesen utazhatnak:

A BKV Rt. járatain (kivéve a siklón és a libegőn) díjtalanul utazhatnak az Európai Unió tagállamainak 65. életévét betöltött állampolgárai, bármely személyazonosításra alkalmas igazolvány felmutatásával, a 65. életévük betöltésének napjától azok a külföldi állampolgárok, akik erre nemzetközi szerződés, illetve a szomszédos államokban élő magyarokról szóló törvény alapján jogosultak, az erről szóló igazolás, illetve a "Magyar Igazolvány", vagy a "Magyar Hozzátartozói Igazolvány" felmutatásával. A gyermekek 6 éves korig, illetve általános iskolai tanulmányuk megkezdéséig - felnőtt kíséretében - díjtalanul utazhatnak, bármely személyi azonosításra alkalmas igazolvány (igazolás) felmutatásával.

Vissza