CONTINENTAL HOTEL

BUDAPEST

hu

Autóval

M1/M7 autópályáról:

Kérjük kövesse a CITY CENTER / CENTRUM feliratot egyenesen az Erzsébet-hídig hajtva. Átkelve a hídon, menjen a Kossuth Lajos utcán, az ASTORIA HOTEL-ig. Az Astoriát elhagyva egyenesen tovább a Rákóczi úton, ahol a harmadik kereszteződésnél enyhén jobbra fordulni, majd balra egyenesen át a Gyulai Pál utcára, ahonnan ki tudunk kanyarodni balra a Nagy Diófa utcára, ami a Rákóczi út túloldalán található. Majd az első kereszteződésnél jobbra fordulni, és máris a Dohány utcán találjuk magunkat. Egyből láthatóvá válik a szálloda épülete a Dohány utca 42-44. szám alatt.

M3 autópályáról:

Kérjük kövesse City Center/Centrum feliratot a Hungária körúton egészen a Thököly útig, majd ott forduljon jobbra. A  Thököly úton haladjon egyenesen egészen a Baross térig, majd utána a Rákóczi úton egyenesen tovább. A Blaha Lujza teret elhagyva a negyedik kereszteződésnél, a Nagy Diófa utcánál le kell kanyarodni jobbra. Majd az első kereszteződésnél újra jobbra fordulni, és máris a Dohány utcán találjuk magunkat. Egyből láthatóvá válik a szálloda épülete a bal oldalon a Dohány utca 42-44. szám alatt.

M5 autópályáról:

Kérjük kövesse City Center/Centrum feliratot az Üllői úton egészen a Ferenc körútig,  majd ott forduljon jobbra. A József körúton haladjon egyenesen egészen a Blaha Lujza térig. A Blaha Lujza téri kereszteződést elhagyva, egyből jobbra kell lefordulni a Dohány utcára. Ez lefelé egyirányú, ezért a következő lehetőségnél kétszer jobbra, így kiérünk a Rákóczi útra. Itt az Astoria irányába keresztülhaladni a nagykereszteződésen, és onnan a negyedik utcánál, Nagy Diófa utcánál le kell kanyarodni jobbra. Az első kereszteződésnél újra jobbra fordulni, és máris a Dohány utcán találjuk magunkat. Egyből láthatóvá válik a szálloda épülete a Dohány utca 42-44. szám alatt.

Vissza